تبادل
لینک هوشمند
برای تبادل
لینک ابتدا ما
را با عنوان
امید پژوهش
سالار و
آدرس
omidstar.LXB.ir
لینک
نمایید سپس
مشخصات لینک
خود را در زیر
نوشته . در صورت
وجود لینک ما در
سایت شما
لینکتان به طور
خودکار در سایت
ما قرار میگیرد.
صفحات نمایش لمسی قابل انعطاف...
دیر یا زود وقتی آیپد در دست بگیرید، میتوانید شبیه عکس بالا، صفحهاش را پیچ و تاب بدهید! چراکه ما روز به روز به آرزوی داشتن گوشیهای هوشمند و تبلتهایی با صفحات نمایش قابل انعطاف نزدیکتر میشویم.
همین هفته پیش بود که شرکت ال جی، خبر از تولید کاغذ الکترونیک ویژهای داد که قرار است ماه بعد وارد بازار اروپا شود. این محصول که EPD خوانده میشود، شش اینچی است و یک صفحه نمایش پلاستیکی است که با بهرهگیری از فناوری جوهر الکترونیک یا e-ink، وضوح ۱۰۲۴ در ۷۶۸ دارد. این کاغذ، ۰٫۷ میلیمتر ضخامت دارد و وزنش تنها ۱۴ گرم است. این کاغذ، ضد خش است و اگر از ارتفاع ۱٫۵ متری بیفتد، هیچ آسیبی نمیبیند. البته شاخصترین ویژگی این کاغذ، منعطف بودن آن است، طوری که آن را میتوان تا ۴۰ درجه تا کرد، بدون اینکه آسیبی ببینید.
اما در تازهترین خبر در مورد صفحات قابل انعطاف، شرکت Atmel که بعضی از سختافزارهای سامسونگ، ایسر و ال جی را میسازد، این هفته اعلام کرد که صفحه قابل انعطافی به نام XSense ساخته است که به گفته مقامات این شرکت تحولی در ساخت گجتها ایجاد خواهد کرد، در ساخت این محصول از پلیاتیلن ترفتالات استفاده شده است.
چند وقت پیش هم نوکیا، در جریان Nokia World 2011، نمونه اولیه گوشیای را معرفی کرده بود که قابل انعطاف بود و با خم و راست کردن صفحه نمایش میشد با گوشی و عکسها تعامل کرد.
تصویربرداری اشعه ایکس سه بعدی، پنجره ای رو به قلب سالم
ضربان یک قلب سالم همچون یک مترونوم، دقیق است و خون سرشار از اکسیژن را به اندام ها و بخش های مختلف بدن می فرستند. اما اگر ریتم تیک تاک قلب تان منظم و یکسان نباشد، می تواند باعث انقباض نامنظم و عدم هماهنگی انقباض ماهیچه های آن و ممانعت از خون رسانی صحیح به بدن شود.
اکنون دانشمندان دانشگاه منچستر تکنیک جدیدی را ابداع کرده اند که به آنها اجازه می دهد تصاویر سه بعدی با کیفیت بالا از قلب تهیه کنند. آنها امیدوارند که با این تصاویر بتوانند بر دانش و آگاهی خود از قلب افزوده و از بروز مشکلات قلبی در آینده فرد جلوگیری کنند.
یک ضربان قلب معمولی، نتیجه همکاری بافت ماهیچه ای آن برای پمپاژ خون و بافت هادی آن است که همچون یک شبکه کابلی برای هدایت موج الکتریکی و ایجاد ضربان عمل می کند. قبل از این دانشمندان و پزشکان قادر به تهیه عکس های با کیفیت مناسب از بافت هادی نبودند و به همین دلیل در درک کامل ایرادهای آن با مشکل روبرو بودند. اما این تکنولوژی جدید به آنها اجازه می دهد که نگاهی دقیق به تمام سیستم بافت هادی داشته و مشکلاتی را که باعث ضربان قلب غیرعادی می شود، تشخیص دهند.
در این شیوه عکسبرداری، محققان از یک اسکنر micro CT برای ثبت تصاویر قلبی که یُد دریافت کرده استفاده می کنند. آنها دریافته اند که بخش های هادی قلب به خوبی بخش های ماهیچه ای یُد را جذب نمی کند. و همین به آنها کمک می کند تا منبع الکتریسیته ای را که به قلب جهت انجام کار شوک می دهد، به خوبی متمایز و مشخص کنند.
البته این تنها قدم های اول است، ولی می تواند زمینه ای برای تهیه مدل های کامپیوتری دقیق از ماهیچه های قلبی-عروقی (cardiovascular muscle) باشد. این مدل ها می توانند همچون نقشه ای باشند که به پزشکان منشا ضربان های نامنظم قلب را نشان می دهند. و در نهایت می تواند راهی برای درمان بهتر بیماری های قلبی باشد. برای مثال یکی از مشکلات مهمی که پزشکان هنگام جراحی قلب باید با آن دست و پنجه نرم کنند، احتراز از آسیب رساندن به بافت هادی است. اما هنگامی که بتوانند به صورت دقیق نقشه بافت هادی را ببینند، خیلی بهتر از پس مراقب و حل ایرادات آن بر می آیند.
شارژ دستگاههای دیجیتال شما با یک قابلمه آب!
اگر دائما نگران این هستید که زمانی که به سفرهای برونشهری رفته و یا به هر دلیلی به نیروی الکتریکی برای شارژ کردن دستگاه خود دسترسی ندارید دستگاه شما خاموش شود، این ابزار با نام PowerPot به شما کمک فراوانی خواهد کرد. شرکت سازنده این ابزار مدعی شده است که پاورپوت اولین دستگاه ترموالکتریکی با پورت USB است که تاکنون تولید شده است.
این دستگاه به وسیله آبی که در داخل ظرف گلدان مانند آن ریخته میشود از طریق پورتUSB قادر به شارژ کردن گجت و ابزارهای دیجیتالی شما خواهد بود و پیشنهاد ما این است که برای هرچه موفقتر بودن این دستگاه جالب، پاورپوت باید قابلیت کارکردن با هر نوع منبع دیگر انرژی مانند آتش و.. را نیز داشته باشد.
این ابزار مفهومی که هنوز به مرحله تولید انبوه نرسیده است دارای توانهای مختلف تولید انرژی و قدرت از جمله ۵ ،۱۰ و ۱۵ وات است و اگرچه هنوز در مرحله توسعه قرار دارد اما قیمتگذاری پاورپوت با توجه به قدرت تولیدی آن بین ۱۲۵ تا ۵۰۰ دلار هزینه دربر خواهد داشت.
نظرات شما عزیزان:
موضوعات مرتبط: علمی و تکنولوژی ، ،
برچسبها: